Grachtenpanden

Kan jij ‘nee’ zeggen tegen een grachtenpand in Kop van Rhijn?

Een 4-laags grachtenpand met karakteristieke architectuur. Met hijsbalk, luiken bij de ramen, een Frans balkon, extra hoogte op de begane grond én uitzicht op de Oude Rijn. We nemen je mee in een grachtenpand en laten je op deze manier ervaren hoe het is om hier te wonen. Dan kun je daarna zelf oordelen.

Thuiskomen, zo doe je dat in een grachtenpand

Via de charmante ophaalbrug kom je het eiland van Kop van Rhijn oprijden. Je auto parkeer je voor de deur op het mooie binnenterrein, waar zelfs de bergingen in stijl zijn ontworpen. Je vervolgt je weg naar je grachtenpand. Via de ruime entreehal met openslaande deuren kom je in de grote woonkeuken. Prachtig detail zijn die openslaande deuren. Het geeft een heel chic karakter aan thuiskomen.

» Meer over de grachtenpanden

Binnenterrein

Overal verbonden met buiten

Zowel voor als achter zijn deuren en verdiepingshoge ramen, waardoor je overal verbonden bent met buiten. De tuin aan het water lonkt. Hier staat een heerlijke loungebank, want op een mooie dag schijnt de zon hier zo’n beetje de hele dag. Je zoontje zit op de rand van het vlonderterras de eendjes te voeren. Zo grappig, het voelt hier altijd een beetje als vakantie. En dat in eigen huis.

Hier zie je de zon ondergaan

Na het eten verkassen jullie van de woonkeuken op de begane grond naar de living op de 1e verdieping. De enorme living is woningdiep en woningbreed. Wat een uitzicht heb je hier! Mooi ook hoe het licht binnenvalt via de hoge ramen en hoe je de zon onder ziet gaan.

Een eigen verdieping voor je pubers

Boven zet de ruimte zich voort. Op de 2e verdieping zijn er 3 riante slaapkamers en een badkamer. Jullie slapen hier, in de masterbedroom met inloopkast. De twee oudsten hebben de 3e verdieping tot hun beschikking. Fijn dat hier een 2e badkamer is.

Als alles klopt

In een grachtenpand klopt alles. Een chique entreehal met openslaande deuren en met aan het einde van de hal een groot raam, de zeer rijke architectuur en de hoogwaardige manier waarop heel Kop van Rhijn is vormgegeven, een 2e badkamer en een separaat toilet op zowel de 1e als de 2e verdieping. Maar ook de opties waar jullie uit konden kiezen, waren heel mooi. Zo maakten jullie dankbaar gebruik van de keukenlift, de ‘home butler’ die hapjes en drankjes naar de woonkamer ‘brengt’ en de stalen deuren vanuit de hal naar de woonkeuken. Kan je ‘nee’ zeggen tegen een grachtenpand?

Interieur grachtenpand
Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning
Welke woningtypen komen er in Kop van Rhijn? Bekijk het woningaanbod