Geslaagde informatiebijeenkomst voor Kop van Rhijn

De informatiebijeenkomst van Kop van Rhijn is heel succesvol verlopen! Ruim 250 mensen kwamen op de bijeenkomst af. De bezoekers lieten zich uitgebreid informeren door het verkoopteam van Kop van Rhijn en de Rabobank en ter inspiratie waren Bruynzeel Keukens en interieurarchitecte Mariska Jagt aanwezig. Wat een enthousiasme en een goede sfeer in restaurant Spijs & Wijn! 

Infobijeenkomst
Infobijeenkomst
Infobijeenkomst

Vaartocht, virtuele tour en prachtige maquette

Tijdens de informatiebijeenkomst lieten wij de geïnteresseerden de prachtige woningen en de unieke ligging maximaal beleven. Zij konden in een bootje naar de plek varen waar Kop van Rhijn komt,  een virtuele wandeling maken via een 3D bril en de fantastische maquette bekijken. Er draaide ook een leuk filmpje, die heel mooi de sfeer van de wijk en de woningen liet zien. Kon je er vrijdag niet bij zijn of wil je alles nog eens op je gemak terug zien? De virtuele tour en het filmpje staan op de website.

Inschrijven kan tot 28 juni 17.00 uur

De verkoop van de woningen van Kop van Rhijn is in volle gang en er zijn al veel inschrijvingen binnen. Heb je ook interesse in een prachtig Boothuis, Grachtenpand of Watervilla? Of gaat jouw voorkeur uit naar één van de appartementen? De inschrijfperiode loopt tot donderdag 28 juni 17.00 uur. Inschrijven gaat online via het Mijn Eigen Huis account. Heb je nog geen account. Maak er dan snel een aan en geef je woningvoorkeuren door.

Meer foto's op Facebook

Ben je nieuwsgierig naar meer foto's van de informatiebijeenkomst? Ga naar de Facebook pagina van Oegstgeest aan de Rijn.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Welke woningen zijn er in verkoop? Bekijk het woningaanbod