Eersteklas sanitair in Kop van Rhijn

De grachtenpanden, boothuizen, watervilla’s en appartementen worden standaard voorzien van eerste klas sanitair en tegelwerk. Uiteraard is er ook voldoende keuze om het aan te passen naar je eigen smaak. Hoe zit dat precies? Wat koop je en wat zijn de mogelijkheden?

image alt

Luxe badkamer en toilet

Als je een woning koopt in Kop van Rhijn is dat standaard met sanitair en tegelwerk. De toiletruimte(n) en de badkamer(s) worden afwerkt met eersteklas materialen: kwaliteitssanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. De badkamer in de Watervilla's, grachtenpanden en boothuizen krijgt een brede wastafel met 2 kranen, een douchehoek en een heerlijk ligbad. In de appartementen wordt de badkamer standaard ingericht met een brede wastafel met twee kranen en douchehoek. En wil je het toilet en de badkamer aanpassen aan je persoonlijke wensen? Dat kan in overleg met de kopersadviseur zo worden geregeld!

Een indruk krijgen van het standaard sanitair in de watervilla's, boothuizen en grachtenpanden?

Bekijk de sanitairfolder

Interesse?

Zie jij jezelf hier ook wonen? Bekijk de actuele beschikbaarheid op de pagina Woningen of neem contact op met de makelaar. Wij vertellen je graag alles over de woningen en de mogelijkheden.

  Bekijk de woningen
  Neem contact met ons op