voeten

Het beste plekje altijd vrij voor jou

Met dit lekkere warme weer dromen we allemaal van buiten zijn. Bij voorkeur aan het water, waar een zuchtje wind verkoeling geeft! Wat nou als het beste plekje op het terras aan het water altijd vrij is voor jou? Zou dit niet ontzettend fijn zijn? Het kan! Als je besluit een Watervilla te kopen in Kop van Rhijn. Mogen we je verleiden?

image alt

Wonen aan het water

De geschakelde Watervilla’s liggen aan de Binnenrijn en hebben een brede tuin op het zuiden. De watervilla special siert met haar statige hoogte de hoek en ligt ook deels aan de Oude Rijn. Aantrekkelijk? Wandel je mee door één van de Watervilla’s?

image alt

Al die openslaande deuren!

Bij thuiskomst parkeer je je auto op de eigen oprit. Via de zijentree kom je binnen. Overal ben je verbonden met buiten. Want wist je dat ieder huis minimaal 4 paar openslaande deuren heeft? De hoekwoningen hebben er zelfs 6. Ook in de leefkeuken zet je op een mooie dag lekker de deuren open. Ga zitten aan de grote eettafel en voel de rust van thuis zijn. Of begeef je richting de bijna 9 meter brede woonkamer aan de tuinkant. Moet je eens voorstellen hoe schitterend je hier uitkijkt op de Binnenrijn, zelfs vanaf de bank. Een goed boek en een lekker kop koffie binnen handbereik en genieten maar. Het leven is mooi!

Alle ruimte voor jou en je gezin

Dat dit huis circa 193 m2 groot is, merk je gelijk als je bovenkomt. Alle slaapkamers zijn groot. In de woningbrede master bedroom zou je met gemak een werkplek én inloopkast kunnen maken. De mooi verlichte overloop brengt je nog een verdieping hoger. Doordat de kap slechts flauw helt, heb je hier alle ruimte. We hebben er vast een 4e kamer gemaakt en de overige ruimte laat zich vrij gebruiken.

Bekijk alle details van de Watervilla's
image alt

Van statige architectuur naar een heel bijzonder huis

De architectuur van de Watervilla’s is geïnspireerd op de Amsterdamse pakhuizen. Diverse openslaande deuren, voorzien van luiken of een Frans balkon en mooie nokaccenten, geven het geheel een heel statige en stoere uitstraling. En als we het dan toch over ‘statig’ hebben… heb je de Watervilla Special al gezien?

image alt

Speciaal voor jou

Even over de Watervilla Special. Is het écht één huis? Ja, maar nog meer een thuis. De indeling is gemaakt om te genieten van het goede leven. Veel ruimte om met een groot gezelschap samen te zijn in de sfeervolle leefkeuken, riante living of tv-kamer. Met 6 paar openslaande deuren zijn binnen en buiten echt een verlengde van elkaar. Naast 4 royale slaapkamers en 2 badkamers is er nog een 3e verdieping die zich vrij laat indelen. Kies je voor een master bedroom met inloopkast en wellnessruimte of juist voor een homecinema en gameroom? Fantaseer en realiseer je woondromen op deze toplocatie aan de Oude Rijn.

» Alles over de Watervilla Special

Een woning kopen op Kop van Rhijn? Bekijk de procedure
Zit jouw droomwoning erbij? Bekijk alle woningen