Een eigen aanlegplaats in Oegstgeest aan de Rijn

Hoe is het geregeld met de ligplaatsen in Oegstgeest aan de Rijn? Want in zo’n waterrijke wijk met geweldige mogelijkheden om naar Leiden, Katwijk of de Kagerplassen te varen, is er natuurlijk niks fijner om na een werkdag nog even het water op te gaan met je eigen sloep. Pak de picknickmand maar vast in, kinderen mee en lekker je hoofd leegmaken op het water. Er zijn verschillende opties in de wijk, vaar je mee?

image alt

Aanleggen aan je eigen tuin

Er zijn woningen in Oegstgeest aan de Rijn waarbij je aan kunt leggen, direct aan je eigen kavel. Een aantal woningen in de wijk zijn al opgeleverd en bewoond, mét sloep en aanlegsteiger. De woningen in Kop van Rhijn met met ligplaats zijn inmiddels verkocht. Er zijn wel nog twee penthouses te koop waarbij een ligplaats in de haven is inbegrepen..

image alt

Ligplaats in de haven

Er is een haven in de wijk! WSV Binnenrijn is de watersportvereniging die de ligplaatsen beheert. In het voorjaar van 2019 zullen de 40 ligplaatsen klaar zijn en kan er vanuit de haven uitgevaren worden. De kans is groot dat deze ligplaatsen wel al volledig vergeven zijn, er is een wachtlijst. Het vaarseizoen loopt van 1 april tot 1 november, daarbuiten moet je de ligplaats vrijmaken en een voorziening treffen voor je sloep in het winterseizoen. Neem contact op met WSV Binnenrijn voor meer informatie of voor een plekje op de wachtlijst.

image alt

Aanleggen onder je eigen woning

Het meest ideale plekje voor jouw sloep is natuurlijk aanleggen ónder je eigen woning! De Boothuizen Dok bieden deze optie. Ideaal want de boot ligt altijd droog en veilig. In de meerwerkopties is zelfs een bootlift opgenomen: nooit meer op zoek naar een winterstalling voor je sloep. Ook handig voor het onderhoud; even de boot schoonmaken is zo gedaan. Er zijn nog enkele Boothuizen beschikbaar in Kop van Rhijn.

Ben je een vervent waterliefhebber en droom je van het goede leven? Dan is Oegstgeest aan de Rijn de perfecte plek om te wonen. Met een keur aan vaarwegen kun je hier je hart ophalen. En de keuze is aan jou: een eigen steiger, ligplaats in de haven of is een Boothuis iets voor jou?

Bekijk de Boothuizen Dok
  Nog vragen? Neem contact op!
  Woningaanbod Kop van Rhijn