De keuken van jouw dromen!

De woningen en appartementen in Kop van Rhijn worden standaard opgeleverd met een keuken. De complete Bruynzeel keuken is voorzien van kwaliteitsapparatuur van Siemens. Het aanrecht is standaard van Quartsiet steen. Ook is een heetwaterkraan van Quooker inbegrepen bij een aantal woningtypes. Ideaal bij het koken of een snelle kop thee.

Volop keuze

Voor de verschillende woningtypes is een passende keukenindeling gemaakt uit de serie Optima van Bruynzeel. Hierbij kan gekozen worden uit 8 kleuren van kristalwit tot lavazwart. Voor de appartementen is gekozen voor een keuken uit de serie Pallas, waarbij er keuze is uit 6 kleuren. Heb je andere wensen? Geen probleem, de mogelijkheden bij Bruynzeel zijn oneindig. De keukenadviseur gaat graag met je in gesprek om van je nieuwe keuken je droomkeuken te maken. Het leidingwerk wordt tijdens de bouw aangebracht. De keuken zelf wordt na oplevering gezet, wel zo handig!

Interesse?

Het fijne van een nieuwbouw woning is dat je onder andere de keuken, badkamer en toilet volledig naar je eigen smaak kunt inrichten. Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Kijk voor het actuele aanbod op de pagina Woningen of neem contact met ons op.

  Bekijk de woningen
  Neem contact met ons op