Appartementen

Online verkoop start op 14 juni

We hebben goed nieuws te vertellen over de 44 luxe appartementen en 20 grachtenpanden, boothuizen en watervilla's. De datum van de start verkoop is bekend. Donderdag 14 juni start de online verkoop. Zet daarnaast de informatieavond op vrijdag 15 juni in de agenda! Zien we je daar?

Kom naar de informatiebijeenkomst

Wij ontvangen je graag vrijdag 15 juni tussen 17.00 en 19.00 uur op een prachtige locatie aan de Oude Rijn; restaurant Spijs & Wijn, Voorschoterweg 23G in Valkenburg. Op deze middag zijn wij aanwezig voor al jouw vragen, zijn er ter inspiratie van jouw woonwensen 'speciale partners' aanwezig en kun je een vaartochtje maken richting Kop van Rijn. En extra leuk; je kunt dan ook via een speciale 3D bril een virtuele wandeling door Kop van Rhijn en enkele woningen maken.

Boot Rabobank

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst

Wil je naar de informatiebijeenkomst komen, dan vragen wij je je daarvoor aan te melden door hieronder op de groene button 'Aanmelden' te klikken en het formulier in te vullen.

Verkoopdocumenten bekijken

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen in Kop van Rhijn? Dan krijg je donderdag 14 juni rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de speciale verkooppagina. Inschrijven is vanaf dat moment mogelijk! De documenten staan vanaf dat moment ook in jouw Mijn Eigen Huis account. Denk bij de verkoopdocumenten onder andere aan de (optie)plattegronden, de prijslijst, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en informatie over de afwerking van de woningen. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Waterkant

Woning(en) aan favorieten toegevoegd?

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt nu al in je favorietenoverzicht binnen je Mijn Eigen Huis account. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Staan ze er nog niet in? Log dan in, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype.

Doorgeven van je voorkeuren

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via je "Mijn Eigen Huis" account en is vanaf donderdag 14 juni rond 17.00 uur mogelijk. Na de informatiebijeenkomst heb je nog tot en met donderdag 28 juni 17.00 uur de tijd om je voorkeuren digitaal door te geven.

Lees hoe dit werkt De verkoopprocedure
Heb jij je favoriete woning al gevonden? Bekijk alle woningen