Binnenkijken in het Boothuis "Dok"

De Boothuizen van de Kop van Rhijn zijn uniek. Dit zijn woningen die je niet snel ergens zal tegenkomen. Een prachtige gevel met veel ramen, 5 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Het allerleukste is natuurlijk dat je een privéhaven hebt onder het huis. Benieuwd hoe dat er van binnen uit kan zien? Kijk dan met ons mee!

Boothuizen
Doorsnede

Vaar je eigen boothuis in

Na een lange dag varen op de Kagerplassen of door de grachten van Leiden vaar je zo je eigen huis in. Probeer je dat eens voor te stellen. Je legt je boot aan onder het huis en loopt de trap op naar boven, een ruime woonkamer met terras. Vanuit de Kop van Rhijn kan je verschillende kanten op varen.

Lekker op het balkon een wijntje in de avondzon

Het fijne aan de Kop van Rhijn is dat er optimale verbinding is gezocht tussen binnen en buiten. Vanuit je keuken stap je het terras op en drink je een kop koffie, zo start je de dag. Ga je een keer niet met de boot op pad dan kan je ook overdag kun je heerlijk zitten in de voortuin op het westen. In de avond drinken jullie een wijntje op het balkon bij de keuken. Heerlijk in de avondzon!

Interieur Boothuis

De splitlevel geeft een heel bijzondere sfeer

De leefkeuken is het centrale punt van de woning, de vele ramen en het hoge plafond zorgen voor een prachtige lichte woonkeuken. De splitlevel geeft heel veel sfeer in huis. Door de extra verdiepingshoogte in de keuken valt het licht prettig binnen. Ook als je in de woonkamer staat zie je het water en de oevers.

Het binnenterrein vormt een hofje

Uiteraard hebben we rekening gehouden met het parkeren, want niemand wil lang naar een plekje moeten zoeken. Omdat de voortuinen van alle woningen op het eiland aan de binnentuin grenzen krijg je het gevoel van een hofje. In het hofje komen alleen bewoners en bezoekers. Je kent iedereen wel van gezicht en het is heerlijk rustig. De kinderen spelen aan de waterkant en bij mooi weer wordt er zelfs gezwommen in de Binnenrijn. Leuk ook die ophaalbrug die Kop van Rhijn met het vaste land verbindt. Dit is thuis!

Binnenterrein

Nog enkele boothuizen beschikbaar

De verkoop is gestart en inmiddels zijn de woningen in aanbouw, als je nu beslist hoef je dus niet lang meer te wachten. Ben je enthousiast geworden over de Boothuizen? Wij hebben er nog enkele beschikbaar, bekijk de verschillende bouwnummers op de woningen pagina. Wil je meer informatie? Lees dan door of neem Contact op.

Bekijk de beschikbare Boothuizen
bg
1e
2e
3e
Heb je een een vraag? Neem contact met ons op
Wat is het woningaanbod van Kop van Rhijn? Bekijk het hier