Waar staat die prachtige woning precies?

Waar staat die prachtige woning precies? Kijkt het appartement uit op de Oude Rijn of de Binnenrijn? En wat is de zonligging? We hebben voor Kop van Rhijn een mooie situatieschets laten maken. Het geeft je een goed beeld van de ligging van de prachtige woningen en appartementen. Waar zie jij jezelf wonen?

Situatieschets Kop van Rhijn

De eerste gevelschetsen

Kop van Rhijn wordt een nieuwbouwplan met ongekende allure dat eigenlijk nergens anders mee te vergelijken is. De statige 'Kaai' met 44 appartementen, de 6 Watervilla's, 7 Grachtenpanden 'Dok' en 7 bijzondere Boothuizen 'Kade' hebben elk hun eigen kenmerken en unieke uitstraling.

De architect is zo goed als klaar met het ontwerp van de woningen, nu snel verder met de prachtige appartementen! We wilden je de eerste gevelschetsen niet onthouden. Het laat je heel goed de stoere en tikje industriële architectuur zien. Vind je het ook zo mooi worden?

De volgende stap

Het ontwerp van de woningen is bijna definitief. En dan? Binnenkort starten we met het maken van 3D impressies van het mooie Kop van Rhijn. Zo komt het nieuwbouwplan echt tot leven! Nog even geduld, maar zodra we de eerste concept beelden hebben laten we die uiteraard zien.

Meld je aan als belangstellende

De verkoop staat gepland voor het 4e kwartaal van 2017. Heb je interesse in een van de woningen van Kop van Rhijn? Meld je aan als belangstellende via de knop 'Houd me op de hoogte' bij de woning die jou het meest aanspreekt. Dan blijf je automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen via nieuwsbrieven.

» Naar de woningen van Kop van Rhijn

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Welke woningtypen komen er in Kop van Rhijn? Bekijk het woningaanbod