Kop van Rhijn
Logo Logo

Even was het stil rondom Kop van Rhijn. Maar stil hebben we niet gezeten. In tegendeel. Achter de schermen is hard gewerkt om nog voor de zomer in verkoop te kunnen.

Lees verder

Vol trots laten we je de concept impressies van Kop van Rhijn zien! Deze afbeeldingen zijn nog niet af maar geven al wel een goed beeld hoe mooi de Grachtenpanden, Boothuizen en Watervilla’s straks worden.

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Rabobank Leiden-Katwijk organiseert de Rabo Woonweken en daar zijn wij met Kop van Rhijn aanwezig! Je bent zaterdag 7 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom op het Rabobank kantoor in Oegstgeest. Kom je langs?

Lees verder

Waar staat die prachtige woning precies? Kijkt het appartement uit op de Oude Rijn of de Binnenrijn? En wat is de zonligging? De situatieschets geeft je een goed beeld van de ligging van de prachtige woningen en appartementen van Kop van Rhijn.

Lees verder

Robert Dessing van Van Manen (Architecten) is al lang bij de ontwikkeling van Oegstgeest aan de Rijn betrokken. Ook voor de appartementen en woningen van de Kop van Rhijn is zijn expertise ingeschakeld. Wij vroegen Robert hoe hij tot dit schitterende ontwerp is gekomen, wat hem inspireerde en waar bewoners in de toekomst van kunnen genieten.

Lees verder

Direct aan de Oude Rijn, de Binnenrijn en het haventje bij de entree van Oegstgeest aan de Rijn komt de Kop van Rhijn. Het wordt steeds duidelijker: deze nieuwste ontwikkeling op één van de mooiste plekje van de nieuwbouwwijk wordt echt bijzonder!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?