Kop van Rhijn
Logo Logo

De woningen en appartementen in Kop van Rhijn worden standaard opgeleverd met een keuken. De complete Bruynzeel keuken is voorzien van kwaliteitsapparatuur van Siemens. Het aanrecht is standaard van Quartsiet steen. Ook is een heetwaterkraan van Quooker inbegrepen bij een aantal woningtypes. Ideaal bij het koken of een snelle kop thee.

Lees verder

De grachtenpanden, boothuizen, watervilla’s en appartementen worden standaard voorzien van eerste klas sanitair en tegelwerk. Uiteraard is er ook voldoende keuze om het aan te passen naar je eigen smaak. Hoe zit dat precies? Wat koop je en wat zijn de mogelijkheden?

Lees verder

Goed nieuws, de omgevingsvergunning voor de woningen in Kop van Rhijn is afgegeven door de gemeente. De komende weken ligt de vergunning ter inzage en kunnen er eventueel bezwaren gemaakt worden. Zonder bezwaren wordt de vergunning binnenkort onherroepelijk en zijn we weer een stap dichterbij de start van de bouw.

Lees verder

Hoe is het geregeld met de ligplaatsen in Oegstgeest aan de Rijn? Want in zo’n waterrijke wijk met geweldige mogelijkheden om naar Leiden, Katwijk of de Kagerplassen te varen, is er natuurlijk niks fijner om na een werkdag nog even het water op te gaan met je eigen sloep. Pak de picknickmand maar vast in, kinderen mee en lekker je hoofd leegmaken op het water. Er zijn verschillende opties in de wijk, vaar je mee?

Lees verder

De informatiebijeenkomst van Kop van Rhijn was een groot succes! Ruim 250 mensen kwamen op de bijeenkomst af. Wat een enthousiasme en een goede sfeer in restaurant Spijs & Wijn!

Lees verder

Voor Kop van Rhijn hebben we een leuk filmpje laten maken om je mee te nemen in de sfeer van de wijk, de fantastische ligging aan het water én om je de prachtige woningen te laten zien. Beleef het mee in ruim 1 minuut!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de woningen van Kop van Rhijn is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Om je alvast goed voor te kunnen bereiden op de start verkoop van Kop van Rhijn hebben we gisteren de koopsommen en plattegronden per bouwnummer online gezet!

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de 64 woningen van Kop van Rhijn? Lees dan verder hoe de verkoop in z'n werk gaat en wat je nu alvast kan regelen.

Lees verder

Wat maakt een nieuwbouwplan van ‘leuk’ tot ‘onweerstaanbaar’? Wij denken dat ‘luxe’, ‘vrijheid’ en ‘uniek’ de sleutelwoorden zijn! Dus zie je dat terug in de architectuur en opzet van de wijk. Maar we wilden nog een stapje verder gaan.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?