Kop van Rhijn
Logo Logo

De informatiebijeenkomst van Kop van Rhijn was een groot succes! Ruim 250 mensen kwamen op de bijeenkomst af. Wat een enthousiasme en een goede sfeer in restaurant Spijs & Wijn!

Lees verder

Voor Kop van Rhijn hebben we een leuk filmpje laten maken om je mee te nemen in de sfeer van de wijk, de fantastische ligging aan het water én om je de prachtige woningen te laten zien. Beleef het mee in ruim 1 minuut!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de woningen van Kop van Rhijn is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Om je alvast goed voor te kunnen bereiden op de start verkoop van Kop van Rhijn hebben we gisteren de koopsommen en plattegronden per bouwnummer online gezet!

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de 64 woningen van Kop van Rhijn? Lees dan verder hoe de verkoop in z'n werk gaat en wat je nu alvast kan regelen.

Lees verder

Wat maakt een nieuwbouwplan van ‘leuk’ tot ‘onweerstaanbaar’? Wij denken dat ‘luxe’, ‘vrijheid’ en ‘uniek’ de sleutelwoorden zijn! Dus zie je dat terug in de architectuur en opzet van de wijk. Maar we wilden nog een stapje verder gaan.

Lees verder

Het is een mooie avond. Varen we nog even naar Leiden of gaan we lekker in de daktuin zitten voor de entree van de appartementen? Daar heb je zo mooi zicht op de haven. Dit zou zomaar een vraag kunnen zijn die je elkaar stelt als je in een appartement of penthouse van Kop van Rhijn woont.

Lees verder

Boten voorbij zien varen, genieten van het buitenleven op je balkon, terras of tuin en altijd een adembenemend vrij zicht over water en nog verder weg. Spreekt dit beeld je aan? Als je een appartement koopt in Kop van Rhijn heb je iets heel bijzonders in handen.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over Kop van Rhijn. De datum van de start verkoop is bekend. Zet 14 en 15 juni in de agenda!

Lees verder

Met dit lekkere warme weer dromen we allemaal van buiten zijn. Bij voorkeur aan het water, waar een zuchtje wind verkoeling geeft! Wat nou als het beste plekje op het terras aan het water altijd vrij is voor jou? Zou dit niet ontzettend fijn zijn? Het kan! Als je besluit een Watervilla te kopen in Kop van Rhijn. Mogen we je verleiden?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?