Kop van Rhijn
Logo Logo

Wonen aan de Oude Rijn

Kop van Rhijn ligt schitterend langs de vaarroute tussen Leiden en de Kagerplassen. Door de open verbinding met diverse vaarwateren kun je de boot ook echt als vervoersmiddel gebruiken. Om naar het centrum van Leiden te gaan of goede vrienden te bezoeken die even verderop in Katwijk wonen. Verder ligt de A44 prettig dichtbij en is het openbaar vervoer in Oegstgeest aan de Rijn goed geregeld. 

Jullie nieuwe thuishaven

Je rijdt over de authentieke ophaalbrug en parkeert de auto in het hofje van de Grachtenpanden en Boothuizen. Het open en groene karakter geeft altijd dat fijne gevoel van thuiskomen. Vanaf de parkeerplaats ben je zo bij je voordeur. Woon je in Appartementengebouw Kaai, dan parkeer je de auto onder het gebouw. Met de lift of trap bereik je binnendoor je schitterende Havenappartement. En of je nou in een Grachtenpand of Havenappartement woont, je bent zo in de jachthaven. Ligt jouw boot daar straks misschien of leg je zelfs aan onder je eigen woning?

Alles in de buurt

Spring op de fiets voor een paar boodschappen in eigen wijk of om de kinderen naar school te brengen. Trap even door en zo´n 10 minuten later zit je in hartje Leiden voor een ijsje. Op een mooie dag fiets je in 7 minuten naar de recreatieplas het Valkenburgse Meer. En door de fietsbrug - die Oegstgeest met Katwijk verbindt - ben je ook in 20 minuten bij je favoriete strandtent.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?