Het ultieme rustige buitenleven

De voortuinen van de exclusieve nieuwbouw in Buitenplaats Rijnweijde vormen het decor van de groene wijk. Kronkelende straatjes voeren erlangs. Thuiskomen is ultiem ontspannen. Direct rust, hier woon je buiten en toch is alles prettig dichtbij.

Goede voorzieningen dichtbij Buitenplaats Rijnweijde

Een avond genieten van een theatervoorstelling in Leiden, winkelen aan de Kempenaerstraat of een balletje slaan bij de Oegstgeester Golfclub? Het gezellige centrum van Oegstgeest, Leiden, Den Haag en Amsterdam zijn allemaal snel bereikbaar.

Kleine kinderen voelen zich hier thuis

Heb je kinderen? Klein of iets groter? Ze zullen zich snel thuis voelen in Buitenplaats Rijnweijde. Vriendjes zijn namelijk zo gemaakt in een nieuwbouwwijk. Daar kun je hier op straat spelen. Auto’s komen er mondjesmaat en rijden heel langzaam. En ben je er aan toe om je wereld te vergroten dan biedt Oegstgeest aan de Rijn verschillende speelplekken. En wat fijn dat je al heel snel zelf naar basisschool Het DOK kunt lopen.

Boodschappen doen, zorg en sporten. Alles in de buurt

In het winkelcentrum van Oegstgeest aan de Rijn, bij de entree van de wijk, zijn verschillende winkels, een Jumbo supermarkt en zorgvoorzieningen. Op loopafstand. Wie graag sport, is hier ook op zijn plaats. Met de komst van de nieuwe fietsbrug ben je zo bij de sportclubs in ’t Duyfrak.

Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning
Heb je een vraag? Neem contact met ons op