ParkSingel
Logo Logo

Voor ParkSingel fase 3 vroegen we Walter Zeinstra van Zeinstra Veerbeek Architecten om zich over het ontwerp te buigen. Hij vertelt wat hij heeft gedaan om de villa’s de allure mee te geven die aan deze fantastische plek in Oegstgeest aan de Rijn, aan de rand van Park Landskroon en aan het water, recht doet.

Lees verder

Om je nog beter te laten zien hoe mooi de 3e fase van ParkSingel wordt, hebben we een eerste impressie laten maken! Zie je jezelf hier al wonen?

Lees verder

Waar staat die prachtige villa precies? Wat is de zonligging van de tuin en kijk je direct uit op Park Landskroon of niet? De situatieschets geeft je een goed beeld van de ligging van de 28 Singelvilla's, Parkrandvilla's en Vrijstaande parkrandvilla's.

Lees verder

ParkSingel 1 en 2 waren in recordtijd verkocht. Een groot succes, waar we graag vervolg aan geven. ParkSingel 3 wordt nog luxer, de huizen zijn nog ruimer, iedereen heeft een tuin aan open vaarwater én deze fase grenst direct aan Park Landskroon. Spreekt dit je aan?

Lees verder

Er is weer een mijlpaal in Oegstgeest aan de Rijn bereikt. Deze week zijn de brieven op de post gedaan met het fantastische nieuws dat de volgende 49 woningen van ParkSingel fase 2 definitief gebouwd gaan worden. "Kopers, van harte gefeliciteerd!"

Lees verder

Gisteren was een gezellig feestje op de bouwplaats van ParkSingel. Toen sloegen wij samen met wethouder Wendelien Tönjann, de toekomstige bewoners en de aannemer de ‘feestelijke eerste paal’ van de eerste 53 woningen van het nieuwbouwproject.

Lees verder

We hebben fantastisch nieuws te vertellen! De eerste paal van de eerste 53 woningen van ParkSingel fase 1 is geslagen.

Lees verder

Goed nieuws! De online verkoop van ParkSingel fase 2 is gestart. Dat betekent dat alle verkoopdocumenten op de website staan en dat je je kunt inschrijven via het digitale inschrijfformulier op het woningtype van jouw voorkeur. Interesse? Je kunt je tot maandag 24 oktober om 17.00 uur inschrijven.

Lees verder

Achter de schermen werken we hard aan alle voorbereidingen voor de online start verkoop van de 49 woningen van ParkSingel fase 2. De datum van de start verkoop is bekend en de koopsommen, impressies van de verschillende woningtypen en de woningplattegronden zijn ondertussen definitief.

Lees verder

Donderdag 13 oktober starten we met de online verkoop van de 49 woningen van ParkSingel fase 2. In dit nieuwsbericht vertellen wij je alles over de verkoopprocedure.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?