ParkSingel
Logo Logo
Wat zijn jouw woonwensen?
Meer weten?

Parksingel fase 3, de overtreffende trap van mooi

De vorige fases van ParkSingel waren al prachtig. Kan het nog exclusiever en luxer? Zeker! Op één van de mooiste plekjes van Oegstgeest aan de Rijn - bij Park Landskroon - verrijst ParkSingel fase 3. Een chique nieuwbouwplan dat gevormd wordt door 28 zeer rijk gedetailleerde twee-onder-een-kap en vrijstaande villa’s met een tuin aan het water en het park op de achtergrond. Vaar straks zo de Oude Rijn op richtingde Kagerplassen of koers richting het levendige Leiden. Joie de vivre!

Exclusief wonen op een toplocatie

Opnieuw is het de Oegstgeester architectuur die de villa’s siert. Geen kans is ongemoeid gelaten om de luxe woonbeleving tot een ongekend niveau te brengen. Dat begint met de exclusieve uitstraling van de villa’s en zet zich door in de riante afmetingen van de kavels en de villa’s. Met een woonoppervlakte van minimaal 190 m2 en de vele opties die we aanbieden, krijg je hier de ruimte om op je eigen manier te genieten van het leven in een huis om trots op te zijn.

Legenda
Kies woningsoort 3
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Verkoopdocumenten staan online
De verkoop van de 28 villa's van ParkSingel fase 3 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Inschrijven kan tot dinsdag 3 oktober 17.00 uur.
Naar de verkoopdocumenten

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?