Logo Logo

We kijken terug op een geslaagde start verkoopbijeenkomst voor de 28 villa's van ParkSingel fase 3! Heb je interesse in een van de prachtige villa's? Inschrijven kan nog tot dinsdag 3 oktober om 17.00 uur.

Lees verder

Het is zover: de online verkoop van de 28 villa's van ParkSingel fase 3 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat via een persoonlijk, digitaal inschrijfformulier. Wel zo makkelijk!

Lees verder

Waar staat precies die mooie villa precies? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Waar kijk je aan de voorkant op uit? Alle woningen van ParkSingel fase 3 staan nu in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

Lees verder

Mariska is al lange tijd de creatieve kracht achter Studio Mariska Jagt. Speciaal voor ParkSingel fase 3 hebben we Mariska gevraagd om woonstijlen en inspiratieplattegronden te maken en deze op dusdanige wijze in te richten, dat de potentie van de huizen optimaal tot haar recht komt en jij jezelf bij wijze van spreken al in de keuken ziet staan. Wij vroegen Mariska wat haar inspireerde voor de villa's van ParkSingel.

Lees verder

Het is bijna zover! Donderdag 21 september organiseren we een start verkoopbijeenkomst voor de 28 villa's van ParkSingel fase 3. In dit nieuwsbericht vertellen wij je alles over de verkoopprocedure.

Lees verder

Het was dinsdagmiddag gezellig druk op de bouwplaats van ParkSingel fase 2. Toen vierden we de start van de bouw van de 49 woningen. Een van de kopers had de eer om de ´eerste feestelijk begane grond vloerplaat´ te leggen. Daarna kregen alle toekomstige bewoners de gelegenheid om hun nieuwe buren te ontmoeten tijdens een gezellige barbecue.

Lees verder

Waar staat die prachtige woning precies? Kijkt het appartement uit op de Oude Rijn of de Binnenrijn? En wat is de zonligging? De situatieschets geeft je een goed beeld van de ligging van de prachtige woningen en appartementen van Kop van Rhijn.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de 28 villa's van ParkSingel fase 3. De datum van de start verkoop is bekend. Zet donderdag 21 september in je agenda! Achter de schermen werken we hard verder aan de voorbereidingen voor het start verkoopevenement.

Lees verder

Robert Dessing van Van Manen (Architecten) is al lang bij de ontwikkeling van Oegstgeest aan de Rijn betrokken. Ook voor de appartementen en woningen van de Kop van Rhijn is zijn expertise ingeschakeld. Wij vroegen Robert hoe hij tot dit schitterende ontwerp is gekomen, wat hem inspireerde en waar bewoners in de toekomst van kunnen genieten.

Lees verder

Leuk nieuws! Het winnende ontwerp van de brug over de Oude Rijn tussen Oegstgeest aan de Rijn en Valkenburg is bekend gemaakt.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?