Logo Logo

Leuk nieuws! Het winnende ontwerp van de brug over de Oude Rijn tussen Oegstgeest aan de Rijn en Valkenburg is bekend gemaakt.

Lees verder

Voor ParkSingel fase 3 vroegen we Walter Zeinstra van Zeinstra Veerbeek Architecten om zich over het ontwerp te buigen. Hij vertelt wat hij heeft gedaan om de villa’s de allure mee te geven die aan deze fantastische plek in Oegstgeest aan de Rijn, aan de rand van Park Landskroon en aan het water, recht doet.

Lees verder

Vrijdagmiddag vond op de zonovergoten bouwplaats van Nieuw Rhijnzicht de officiële handeling plaats voor de 74 woningen. 2 kopers hadden de eer om de ´eerste feestelijk paal´ in de grond te slaan. Daarna kregen alle toekomstige bewoners de gelegenheid om hun nieuwe buren te ontmoeten tijdens een gezellige barbecue.

Lees verder

Direct aan de Oude Rijn, de Binnenrijn en het haventje bij de entree van Oegstgeest aan de Rijn komt de Kop van Rhijn. Het wordt steeds duidelijker: deze nieuwste ontwikkeling op één van de mooiste plekje van de nieuwbouwwijk wordt echt bijzonder!

Lees verder

Om je nog beter te laten zien hoe mooi de 3e fase van ParkSingel wordt, hebben we een eerste impressie laten maken! Zie je jezelf hier al wonen?

Lees verder

Waar staat die prachtige villa precies? Wat is de zonligging van de tuin en kijk je direct uit op Park Landskroon of niet? De situatieschets geeft je een goed beeld van de ligging van de 28 Singelvilla's, Parkrandvilla's en Vrijstaande parkrandvilla's.

Lees verder

De bouw in Oegstgeest aan de Rijn verloopt op dit moment zo snel. Vol trots laten we zien hoe hard de bouwmannen van Dura Verneem de laatste weken weer hebben gewerkt!

Lees verder

ParkSingel 1 en 2 waren in recordtijd verkocht. Een groot succes, waar we graag vervolg aan geven. ParkSingel 3 wordt nog luxer, de huizen zijn nog ruimer, iedereen heeft een tuin aan open vaarwater én deze fase grenst direct aan Park Landskroon. Spreekt dit je aan?

Lees verder

Er is weer een mijlpaal in Oegstgeest aan de Rijn bereikt. Deze week zijn de brieven op de post gedaan met het fantastische nieuws dat de volgende 49 woningen van ParkSingel fase 2 definitief gebouwd gaan worden. "Kopers, van harte gefeliciteerd!"

Lees verder

Gisteren was een gezellig feestje op de bouwplaats van ParkSingel. Toen sloegen wij samen met wethouder Wendelien Tönjann, de toekomstige bewoners en de aannemer de ‘feestelijke eerste paal’ van de eerste 53 woningen van het nieuwbouwproject.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?